GYIK Mi a korutazas.hu oldal célja?Célunk, hogy egyszerűen kereshető módon összegezzük az interneten elszórtan és bonyolultan megtalálható körutakat.
Mi a korutazas.hu oldal előnye? Könnyen kezelhető. Jól összehasonlíthatóak az egyes irodák ajánlatai. Több szempont szerint is össze lehet hasonlítani az ajánlatokat. Egyetlen helyről a hazai körutas kínálat jelentős részét elérhetjük. Sok körutat találhatunk ugyanazon területre. Ha nem tudjuk konkrétan az úti célunkat egyszerűen és kényelmesen böngészhetünk széles kínálatban.
A korutazas.hu tesz jutalékot az itt látható utakra? Nem. Ezek az utak pontosan azon az áron jelennek meg, amilyen áron a szervező utazási irodák ide feltöltik. Ezekből az összegekből a korutazas.hu oldal fenntartói nem részesülnek.
Hogyan kell használni az oldalt? A nyitó lapon kiválasztjuk az országot, ahová menni akarunk, és az indulási dátumot, majd a keresésre kattintunk. A megjelent találatokat a jobb oldalon lévő feltételek szerint tovább szűrhetjük, pontosíthatjuk.
Mi az a „részletes keresés” gomb? Erre kattintva pontosabban megadhatjuk, hogy milyen utazást keresünk.
Mi az az „Európai” és „Egzotikus” gomb? Ezekre kattintva csak európai vagy csak Európán kívüli (egzotikus) utak között keresgélhetünk.
Mi van akkor, ha nem tudom, hogy akarok menni? Erre való a „Csak böngészni akarok” gomb a nyitó oldalon.
Kiknek az ajánlatai közül válogathatunk a korutazas.hu oldalon? Az oldalra ajánlatokat feltöltő irodák száma folyamatosan bővül, célunk, hogy minden nagy magyar körutas utazási iroda ajánlatát megtalálhassák látogatóink.
A korutazas.hu egy utazási iroda? Nem. Ez csak egy gyűjtő oldal, ami segít eligazodni a többi utazási iroda körutas ajánlatai között. Az itt található ajánlatokra kattintva az adott szervező iroda oldalára kerül át az utas, minden további ügyet az adott utazási irodával intézi az utas.
Mi a garancia arra, hogy ezek megbízható utak? A korutazas.hu nem maga szervezi az utakat, hanem pusztán körutas utazási irodák ajánlatait hasonlítja össze, majd az ő oldalaikra irányítja az érdeklődőket. Az utas nem a korutazas.hu oldallal, hanem az általa választott utazási irodával köt szerződést. Az oldalra nagy múltú, megbízható irodák ajánlatait töltjük fel, a kiválasztás után az adott utazási iroda ismeretében el tudja dönteni az utas, hogy megbízik-e benne, vagy másik irodát keres.
Akkor miért éri ez meg a korutazas.hu oldal fenntartóinak? Az utazási irodák az oldal üzemeltetőinek azért fizetnek, ha erről az oldalról az utasok az ő ajánlataikat választják, azaz rákattintanak az ő ajánlataikra és ezzel átkerülnek az utazási iroda oldalra.