RÓLUNK A korutazas.hu egy gyűjtő (mondhatni irányító és útbaigazító) oldal, melyen a hazai körutakkal foglalkozó utazási irodák ajánlatait egy könnyen áttekinthető és jól kereshető formában tárjuk a látogatók elé. Ezzel a portállal célunk, hogy a körutazások iránt érdeklődők könnyebben át tudják tekinteni a hazai körutas palettát.

Mi, a korutazas.hu megalkotói hiszünk abban, hogy egyre nehezebb eligazodni az interneten, és egyre nagyobb az igény olyan oldalakra, amelyek könnyen átlátható formában, felhasználóbarát módon összesítik egy-egy témához – jelen esetben a körutazásokhoz – kapcsolódóan az információkat. Fontos kiemelni, hogy a korutazas.hu csak egy irányító, útbaigazító oldal, nem egy utazási iroda. Azaz mi nem teszünk jutalékot az egyes utakra, az oldalon pontosan olyan összeggel találhatják az érdeklődők az utakat, amilyen összegért a szervező iroda feltölti ide.

A korutazas.hu oldalhoz bármely utazási iroda csatlakozhat, bárki feltöltheti ide ajánlatait, egyetlen feltétel, hogy tisztességes üzleti tevékenységet folytasson. Mivel ez egy gyűjtő oldal, ezért minden ajánlat mellett megtalálhatóak, hogy mely iroda ajánlata. Az ajánlatra kattintva átkerülünk az adott iroda oldalára, így a foglalást és a teljes ügyintézést az adott irodával intézi az utas.